وکلای برتر

مشاوره حقوقی با بهترین وکلای ایران و تهران در وکلای برتر

وکلای برتر

مشاوره حقوقی با بهترین وکلای ایران و تهران در وکلای برتر

طلاق توافقی چیست؟

يكشنبه, ۱۷ بهمن ۱۴۰۰، ۰۵:۲۳ ب.ظ

چنانکه از فحوی و محتوی نوع طلاق که توافقی است بر می آید ، اغلب رعایت حقوق فرزند و یا فرزندان مشترک نیز اگر وجود داشته باشند به چشم می خورد ، زیرا پدر و مادر بدون تنش و اغلب با گفتمان به توافق نهایی جهت انجام طلاق توافقی می رسند و غالبا" در این نوع گفتمان و توافق اولویت فرزند ویا فرزندان مشترک هستند.

در بیشتر موارد زوجه با توافق در طلاق حقوق حقه خود را بذل نموده و در قبال آن حضانت یا نگهداری فرزند یا فرزندان را عهده دار می شود که این خود از صفات بارز مادر و شان والای وی در جامعه است که حاضر است تمامی سختی و مصایب و بعضا" هزینه های نگهداری از فرزندان را به جان بخرد و از تمامی آزادی های شخصی خود چشم پوشی کند ولی یک تنه فرزند یا فرزندان را در کنار خود داشته باشدتا از هر گزند احتمالی در امان باشند.

همین موضوع متاسفانه اسباب بعضی سوء استفاده ها و اهرمی جهت استیفای منافع من غیر حق زوج می گردد و براحتی از این احساسات پاک و مادرانه جهت رسیدن به منافع خود سوء استفاده می کنند.

در بعضی مواقع که زوجین تصمیم به طلاق می گیرندیکی از آنها و یا هر دو به وکیل دادگستری وکالت می دهند ، که از ابتدا تا نهایت کار که اجرای صیغه طلاق است را با وکالت انجام دهند و شخصا" در مراجع قضایی حاضر نشوند.

لازم به تو ضیح نیست که با توجه به نوع طلاق که توافقی است روند کار بسیار سریع و تقریبا" یک روند اداری ساده را طی می کند و بعضا" ظرف یک روز کاری پروژه طلاق توافقی به اتمام می رسد و ظرف یک هفته نیز سند طلاق نامه به ایشان تسلیم می شود.

هنگامی که زوجین به دفتر وکالت مراجعه می کنند  ، جهت دادن وکالت طلاق بهتر و اخلاقی تر است که وکیل خانواده با صحبت مفصل با طرفین علت طلاق را جویا شود بلکه کورسوی امیدی جهت ادامه زندگی مشترک و انصراف از طلاق وجود داشته باشد بلکه با تلاش و همکاری وی کانون خانواده ای از هم پاشیده نشود زیرا بسیاری از طلاق ها بر اساس دعوی های سطحی و قابل اغماض صورت می گیرد ، شاید فن بیان قوی و زبان ناطق وکیل با اخلاق وحرفه ای امکان بازگشت زوجین به زندگی مشترک را فراهم آورد .

متاسفانه تعداد وکلایی که این روزها فرصت چنین کارهایی را داشته باشند و چنین دلسوزانه بخواهند برای موکلین وقت بگذارند بسیار اندک و انگشت شمار است.

توافق نامه منعقده فی مابین زوج و زوجه ، مسلما" چنانچه در دفتر وکالت تنظیم شود و توسظ وکلا به دادگاه ارایه شود و با درایت وکلا در جلسه طلاق توافقی به آن اشاره شود و قاضی نیز در گواهی عدم امکان سازش ذکری از آن به میان آورد قطعا" حقوق حقه موکلین رعایت شده و امر طلاق توافقی به نحو احسن و با حفظ حقوق موکل به پایان می رسد.

طلاق توافقی شاید به نظر امری سهل و آسان و پرونده پیش پا افتاده دادگاهی به نظر برسد که در زمان بسیار کوتاه منجر به نتیجه مطلوب که همانا اخذ گواهی عدم امکان سازش شود ، لیکن باطنا" امری بسیار خطیرو دقیق است زیرا مهمترین قسمت این طلاق بخش " توافق " است که باید تمامی موارد و شرایط آن د ردادنامه لحاظ شود.

مواردی پیش می آید که سالیان سال بعد ، احد از زوجین جهت اجرای مفاد طلاق توافقی شان اقدام می کنند باید مفاد و شراید توافق نامه توسط وکلایشان در متن دادنامه ذکر شده باشد تا صد در صد منظور موکل از توافق و توافق نامه انجام پذیرد.

  • سارا حسینی

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی